Őrangyalok

2012.09.29 13:16

Mivel számtalan ezzel foglalkozó weboldal (magyar és idegen nyelvű), meg könyv létezik ezért ismételten csak, a saját tapasztalataimat szeretném leírni.

Az őrangyalok bár a „kasztok” legalsó rendjében helyezkednek el, egyáltalán nem jelenti, azt, hogy a legutolsók lennének. Hiszen az ő munkájuk a legfontosabb! Napi 24 órás védelem, és lelki támasz. (Az angyalok hierarchiája amúgy is más, mint a miénk. Ez nem igazi „főnök-beosztott” viszony.)

A lelkünk egyidős az övékkel. Akkor születtek, amikor mi, és mindig is velünk voltak, vannak és lesznek, míg csak létezünk. Ők a mi „másik felünk” amit igazából emberekben szoktunk keresni, de előbb utóbb mindenki rájön, hogy olyan nem létezik, csak hasonló gondolkodású, érdeklődésű… Mert ugyebár az emberek tökéletlenek, fizikai korlátaink (az agyunk kapacitása, a betegségeink, a szükségleteink, a függőségeink) tesznek bennünket esendő, gyarló lényekké.

Nem úgy az angyalok. Ők szinte tökéletesek. A jobbik énünk, ha úgy tetszik. Az őrangyalok mindenre rálátnak, ismerik a múltunk, ismerik a jövőnkre vonatkozó feladataink, feltétlen szeretetet sugároznak felénk, akár jók, akár rosszak vagyunk, és vigyáznak ránk, hogy a még ránk szabott út előtt ne történhessen velünk semmi baj. Meg persze terelgetnek, megérzésekkel bombáznak, sugdosnak a fülünkbe, hogy a jó irányba haladjunk. De ha nem kérjük nyíltan a segítségüket, nem tehetnek semmit, akár mennyire is szeretnének, és akár mennyire is sajnálnak, féltenek minket, amikor hülyeséget csinálunk (pl. valaki alkoholista lesz, és elég mélyre sűlyed). Ez a szabad akarat, amit Istentől kaptunk. Ezt pedig ők tiszteletben is tartják.

Általában egy embernek egy őrangyala van, de ez nem jelenti azt, hogy nem állhat mögötte több, akár nagyon erős angyal is. Ez attól függ, ki mennyire kommunikál a „szellemi világgal” (azért tettem zárójelbe, mert vannak olyan ismerőseim, akik marhára szeretnek a szavakon lovagolni, a lényeg megértése helyett ^-^’), mennyi karmikus feladatot akar elvégezni, és ehhez mennyire igényli az ő segítségüket.

És itt leszögeznék egy nagyon, de nagyon fontos tényt!!

Sokan azért nem mernek hozzájuk fordulni, mert félnek a saját gátjaiktól, nem tudják túltenni magukat rajta. Azzal védekeznek, hogy ők nem hisznek benne, nekik ez úgy se menne, ők nem elég nyitottak ehhez, meg sem érdemlik a segítséget, félnek…blablablablaaaa…

Meg ne halljak ilyet. Először is! A te őrangyalod a te barátod, a lelki társad! Senki más nem kommunikálhat vele hatékonyabban nálad. Tudom, hogy sok angyallátó, meg médium van akik megtaníthatnak az alapokra, és az jó! De igazából semmi nagy kunszt nincs az egészben! Hiszen biológiailag mindenki, mondom MINDENKI alkalmas rá, hogy befogadja az üzeneteket. Csak van aki érzékenyebb, ők látják, hallják is, van aki kevésbé, nekik megérzéseik, álmokban feltűnő látomásaik vannak. Ugyan is, amikor alszunk, megnyílik egy keskeny csatorna, amin át a tudatunk becsatlakozik a mindenség szférájába, ahol ők is vannak. Az angyalok, és Isten. Ezért érdemes néha az álmainkon elgondolkodni. (De az álmokról majd legközelebb…)

Ezért hát legyetek bátrak, és merjetek kérni, merjetek velük beszélgeti, ígérem nem bánjátok meg majd. Egyszerűen csak nyitottnak kell lennetek, hogy befogadjátok az információ áradatot. Nyitva hagyott elme, és kitárt szív. Ezt csak így lehet. És persze ellazulva, nem rágörcsölve.

Nem mindenkinek megy elsőre, nem kell megijedni, vagy elkedvetlenedni.

És, hogy honnan tudod, hogy valóban az őrangyalod az-e, vagy csak egy szellem, ne adjisten egy démon szórakozik? Nagyon egyszerű! Az angyalok szeretettel viseltetnek irántunk, és soha nem vennének rá olyan dolgokra, soha nem ébresztenének bennünk olyan gondolatokat, olyan érzéseket, amik számunkra idegenek, kényelmetlenek, fájóak, vagy félelmetesek. Hiszen mint mondtam, az őrangyalaink olyanok, mint mi. Csak jobbak. ^-^