Igenis rohadtul fel vagyok háborodva!!

2014.05.13 09:17
Mit irigykedik a világ istenem, és ti is beszálltok? Belátom a helyzet több mint komikus, de akkor is.
A mindenki ki van akadva, de szembe kell nézniük a ténnyel, hogy sajnos a mai társadalomban ez következik. Miért? Pont hogy az elferdült nemi tükör miatt, amit a média közöl. Nézzük csak meg a mai női ideált. Vegyük el Conchita szakállát. Mit látunk? A mai női ideállt. Pedig egy meleg férfiről van szó! Na ez az igazán borzasztó, hogy ha nem lenne szakálla (de így is) a nők irigykednének rá, mert ő szebb nő férfiként, mint ők valaha is lehetnének. (Bizonyíték: egy travi már megnyerte korábban az EV dalfesztivált, pedig nem volt kevésbé jó hangja mint Conchinak. Csak nőnek nézett ki.) Na ez kiakasztó! Ráerőszakolni gyönyörű husi nőkre, hogy koplalással, meg vért izzadással bakfis fiúnak nézzenek ki, mert az a trendi! (Ismerjük a naponta képünkbe erőszakolt reklámot ugye? Ahol egy barna husi lányt a ribanc barátnői rá akarnak venni, hogy beleerőszakolja magát egy két számmal kisebb piros ruhába? Hát az én barátnőim tuti nem így viselkednek, pedig van közöttük vékony, sovány, molett és erősebben telt is. És mind gyönyörű úgy ahogy van!!!  ) Tovább megyek. Tizenéves deszka kislányok kövérnek tartják magukat, csak mert van hasuk, ami evolúciós sajátosság!!
A másik dolog. Mi a picsáért kell kiakadni, mert az is belejátszott a nyerésbe, hogy meghökkentő volt Conchi? Szép hangja van! Szép volt a dal! Ettől fosabb dalok is nyertek már, de az rendben volt, kussban tűrte mindenki, csak mert nagy országok voltak a nyertesek! Most meg hogy képzeli már egy kis vakarcs relatíve független országocska Európa közepén, hogy megnyeri magának a versenyt?! NA ez szúrja csak igazán mások szemét. És büszke vagyok rá, hogy ez a pasi megmutatta, IGEN, lehet valaki annyira hülye, hogy felvállalja magát. Ti meg sápítoztok, mert soha nem lenne ennyi bátorságotok! Ha Lordiék ki mertek állni a szörnymetállal, akkor ő miért ne hódolhatna a hóbortjának, hogy régi cirkuszi szakállas nőket utánoz? Szíve joga!!! (Azok se voltak mind nők, és mégis ebből éltek.)
Ezzel Európa megmutatta, hogy IGENIS (még ha egyes sötét agyú emberekben nem is) de mélyen valahol létezik emberi tolerancia, ami nem elnyomni, hanem elismerni akarja az egyéniségeket! Ha egy goth vagy egy agyontetovált csajszi nyert volna, nem lenne semmi bajotok fogadok...
Eddig másról se szólt az EV mint pöcsméregetésről, hogy kinek mekkora, meg hogy ki kinek nyal. Most legalább az elfogadás eszméje volt a háttérben. Szerintem sokkal jobb mint a politika. Gusztustalan volt, hogy az oroszokat is lehurrogták, csak mert fújnak az országra momentán. Szegény lányok nagyon is jók voltak, nem tehetnek a dologról, ők csak énekelni jöttek.
És még egyszer hangsúlyoznám, igaz, hogy nem világrengetően, de gyönyörű hangja van Conchinak, jobb mint a másik fickónak a mezőnyben, aki úgy vinnyogott (és még el is bicsaklott a hangja), mintha satuban lennének a tökei, mégis faszinak képzeli magát. Magyarország meg a műmájer, hangtalan celebjeivel pláne csöndben maradhat!! Itthon a szép hangot nem is értékelik, csak POFÁRA MEGY MINDEN!
Nem azt mondom, hogy szeretni kell őt, nem azt mondom, hogy minden szokatlan jó dolog, és követni kell, de meg kell értenetek, hogy mindenki más! Mindenki máshogy érzi jól magát! Nem kell körbeujjongani senkit a másságáért, el kell fogadni!!! Még azokat az embereket sem tudjátok elfogadni, aki baleset, vagy születési rendellenesség következtében lett az átlagostól eltérő. Hogyan is tudnátok tolerálni egy ilyen kis valamit.
Az emberek gusztustalanok, mert elvárják, hogy szeressék, megértsék tolerálják őket, de ők maguk mással szemben nem képesek erre. Ezért van a történelmünk annyi vérrel átitatva!!!!!!! Undorító világ!!!
(Tisztelet a mindenkori kivételnek, akinek nem inge, nem veszi magára...)