"Be van szarva, fogod? A farka is nő...mondtad már?" /Ginger Snaps 1- Ginger/

2013.02.04 08:35

Basszus-basszus-basszus-basszus-basszuuuus....

Nah most aztán jól meg vagyunk szívatva. A verseny nyilvános része is megkezdődött, ami március 4. -ig meghozza eredményét, és utána jön a második forduló, amikor a lektorok elé kerül. Ha bekérik, elolvassák, és továbbadják egy másik lektornak, és annak is elnyeri a tetszését, megy Katona Ildikóhoz, aki eldönti mi lesz.... Éééés jön a bukta. Eddig hat művet kértek fel papírkiadásra, és egyet e-book megjelentetésre.

De most! CSAK három kategória van. Nem tudom, hogy így is hat lehtőség van-e vagy.....vagy csak három?? Mindenesetre benne akarok lenni az elsőben, akár így, akár úgy!!!

Kategóriák, és az azzal járó dolgok:

1. Aranymosás – Winner
A művet a sorozatainkban a szokott feltételekkel megjelentetjük (papírkiadás, profi szerkesztés, könyvbemutató, választható a honor vagy royalty) országos terjesztésben.
2. Aranymosás – Shortlisted
A művet a sorozatainkban a szokott feltételekkel megjelentetjük (ld. fentebb) és kiadónknál megvásárolható a Könyvmolyképző márkaboltban illetve a könyvvásárokon, ahol dedikálást is szervezünk.
3. Aranymosás Public Stars
A pályázat végén a legtöbb lájkot kapott mű, illetve azok, melyeket a szerkesztők ajánlanak, felkerülhetnek a Könyvmolyképző márkabolt e-book szekciójába. A szerzőknek royalty-t fizetünk, és amennyiben az olvasói érdeklődés indokolja, később papírkiadásban megjelenhet a mű.

A verseny él, úgy hogy csillagokkal és lájkokkal a lektorok figyelmét is fel lehet hívni egy-egy műre.

Szóval ha látjátok, hogy fent van a boszorkány tükör (majd én is figyelem) likeoljátok, csillagozzátok! Örök hálám üldözni fog érte.

 

aranymosas.konyvmolykepzo.hu/hirek-2-4086.html

Írók névsora a felkerülés sorrendjében, ezt érdemes figyelgetni:

aranymosas.konyvmolykepzo.hu/palyazok