Angyali folyt.köv.

2012.10.16 13:33

https://members.xoom.it/hunok2/0279_elemei/image001.jpg

 

Szóval az arkangyalok jönnek.

Most az én „feletteseimről” szeretnék mesélni. ^-^

Először is, az arkangyalok fő feladata, hogy nekünk, spirituális dolgokkal foglalkozóknak, és a segítségre szorulóknak, nyújtsanak támogatást. Másodszor, hogy ellássák a feladataikat. Ők is még a „földi esetekben tevékenykedők” karába tartoznak.

Már elég régen foglalkozom ilyen dolgokkal, ezért nagy szerencsémre, az angyalok mindig segítenek a „munkámban”. Egyszer egy angyallátó médiummal volt szerencsém beszélni, aki megerősített abban a hitemben, hogy jó úton haladok.

Addig is tudtam, hogy kik vannak körülöttem, de amikor ezt más szájából is hallod, úgy, hogy az illető még annyit sem tud rólad, hogy mi a valódi neved, akkor azért elgondolkodsz, hogy vaooo…

Azt mondta, hogy még nem látott ekkora energiát, meg hogy a leghatalmasabb angyalok állnak mögöttem, és segítenek, szóval folytassam tovább amit csinálok, mert jó úton járok. ^-^

Nos akkor nézzük, hogy kik is ők. Igazából nem tudom, hogy más karokból szoktak-e segíteni, de az arkangyalaim szerencsére elég jól ismerem már.

Arkangyalaim nem mások, mint a Szent Háromság.

Na most visszahőkölsz, hogy „Hééé, mi ez a hülyeség. A szent háromság a katolikus vallás három isteni formája nem? Olyan nincs is!”.

Na ki kell, hogy ábrándítsalak, de ez a fogalom nem vallási eredetű. ^-^ A Szent mint „szent és tiszta”, a Háromság mint „hármas erő”, ami mint tudjuk egy fontos szám, mind a spiritualitásban, mind a matematikai világegyetemben. (Amellett a lakberendezők is imádják, csak nem tudom miért…mindent hármasával pakolnak… ^-^’)

A Szent Háromság- Michael, Gabriel, és Azrael.

 

Michael (jelent: aki Istenhez hasonlatos) arkangyalt gondolom, mindenki ismeri. Ő az Égi Seregek vezetője, Lucifer (jelent: fényesség, fényhozó) a bukott ellenpólusa, akit az Úr parancsára száműzött. A legerősebb az arkangyalok között. Határozott, erős személyiség, akiben lobog a tűz, és bármikor szívesen megvéd, óv a bajtól. Ha bizonytalan vagy, vagy csak félelem mardossa a szíved, hívd őt bátran.

 

Gabriel (jelent: Istennek rendelve, Isten ereje)) arkangyal már kicsit más. Bár az erő határozottan ott vibrál mindannyiukban, mégis Gab kissé nőiesebb auráju. Ő a halál és az élet angyala. Ez egy kicsit bonyolult. Bár szerepe van a halálban, hiszen az az élet része, és ő szokta átkísérni a lelkeket a túlvilágra, alapvetően még is az élet, a születés arkangyala… Mondhatni, ő segíti világra a gyermekeket. Ezért az anyák védelmezőjeként is szoktak utalni rá.

 

Azrael (jelent: Isten segítsége) arkangyal pedig, a halál angyala. Ő az írnok, aki feljegyzi a holtakat, aki ott van, amikor eltávozol, aki eldönti, hogy ki él, és ki hal meg abban az órában. (Kicsit olyan ez, mint a shinigamik, meg a death note ^-^ akinek a nevét leírja, meghal…) Ők Gabrielel olyanok, mint a testvérek. (Egyébként tényleg olyanok… ^-^)

 

A különböző kultúrák emberei, különböző néven, és alakban említik őket, de a szerepük általában ugyan az. Például az egyiptomiaknál Michael mint Ré a napisten jelenik meg, Gabriel mint Anubisz, Azrael pedig valószínűleg mint Ozirisz. Minden esetre érdekes megnézni, hogy az egyes tájegységeken, a különböző vallásokban hogyan írják le őket.

Akit érdekelnek az egyiptomi istenek annak itt egy wikipédiás link:  https://hu.wikipedia.org/wiki/Egyiptomi_istenek_list%C3%A1ja 

Innen akár ki is keresheti az említett neveket.

Az emített arkangyalok hívó pecsétjeit, megtaláljátok a főoldalon.

 

Folyt. Köv. ^-^